1. Aquest divendres, 22 de març, Serret visitarà el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, a Solsona, on atendrà els mitjans de comunicació i els gràfics podran prendre imatges de recurs
  2. Després la consellera participarà en un acte sobre les oportunitats dels fons europeus a la Delegació del Govern a la Catalunya Central, a Manresa

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continua el cicle de visites territorials “Europa sobre el terreny” aquest divendres, 22 de març, a la Catalunya central. Amb aquestes visites, que van començar el mes de febrer a Vilafranca del Penedès i ja han passat per Tarragona, el Govern vol apropar l’impacte de les polítiques de la Unió Europea al dia a dia de la ciutadania amb eines com els fons europeus.

Precisament, a Solsona, Serret visitarà el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), que, gràcies al finançament europeu, participa en diversos projectes de gestió forestal sostenible. Rebrà la consellera el director del CTFC, Antoni Trasobares. Abans de començar la visita, a les 9.50 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació davant del CTFC (Carretera de Sant Llorenç de Morunys, km 2, Solsona). Tot seguit, els mitjans gràfics podran gravar algunes imatges de recurs de l’entrada a les instal·lacions.

Després d’aquesta visita, Serret es desplaçarà a la Delegació del Govern a la Catalunya Central (Plaça del Salt, 2, Manresa) per participar a l’acte “Les oportunitats dels fons europeus a la Catalunya central”, que començarà a les 12 hores i també serà obert a la premsa. S’hi farà una taula rodona amb representants del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i d’Aigües de Manresa, que explicaran la seva experiència com a beneficiaris de fons europeus, i la consellera Serret en farà la cloenda.

Els mitjans que vulguin cobrir la visita de la consellera al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, a Solsona, han d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat, indicant-hi nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i categoria professional (redactor/a, fotògraf/a, càmera, etc.). També ho han de fer els qui vulguin assistir a l’acte a la Delegació del Govern a la Catalunya Central, a Manresa.

La consellera Serret continua el cicle 'Europa sobre el terreny' a la Catalunya central

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, continuarà el cicle Europa sobre el terreny a la Catalunya central, a Solsona i a Manresa, amb l'objectiu d'apropar l'impacte de les polítiques de la Unió Europea a la ciutadania.

  • 09:50|Atenció als mitjans de comunicació . Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya ( ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2)|Solsona (Solsonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació davant del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.

  • 10:00|Visita a les instal·lacions del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. Ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2|Solsona (Solsonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà les instal·lacions del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.

  • 12:00|Acte 'Les oportunitats dels fons europeus a la Catalunya central'. Delegació del Govern a la Catalunya central ( pl. del Salt, 2)|Manresa (Bages)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà en l'acte Les oportunitats dels fons europeus a la Catalunya central.

  • 13:20|Entrevista al diari Regió 7. Delegació del Govern a la Catalunya central ( pl. del Salt, 2)|Manresa (Bages)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, serà entrevistada pel diari Regió 7.

  • 16:00|Reunió amb alcaldes i alcaldesses de la Catalunya central. Delegació del Govern a la Catalunya central ( pl. del Salt, 2)|Manresa (Bages)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, es reunirà amb alcaldes i alcaldesses de la Catalunya central. L'acompanyarà la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol i Carcasona.