Aquest pròxim dilluns, 25 de març, a les 11 hores a la seu del Departament de Recerca i Universitats

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presentarà dilluns, 25 de març, el projecte del Mapa del Coneixement de Catalunya. A l’acte, que tindrà lloc a les 11h a la seu del Departament de Recerca i Universitats, el conseller estarà acompanyat per Francesc Abad i Esteve, cap de l’Àrea de Suport a la Planificació, Anàlisi i Avaluació del Departament.

El Mapa del Coneixement de Catalunya és una nova eina de consulta integrada al web del Departament de Recerca i Universitats que mostra en geolocalització real la ubicació de tots els agents de recerca i centres universitats arreu del territori així com la seva oferta acadèmica.

11:00|El conseller Nadal presenta el Mapa del Coneixement de Catalunya. Departament de Recerca i Universitats ( Via Laietana, 2- planta 2)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presentarà el projecte del Mapa del Coneixement de Catalunya. El conseller estarà acompanyat pel cap de l'Àrea de Suport a la Planificació, Anàlisi i Avaluació del Departament, Francesc Abad i Esteve.