1. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, el cap de l’Executiu farà una atenció als mitjans
  2. La visita s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua i del Dia Meteorològic Mundial, a les quals la Generalitat s’hi suma amb una jornada de portes obertes


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà la depuradora de Puigpelat demà, dissabte 23 de març, a les 10 hores. La de Puigpelat és la planta número 550 del parc de sanejament públic de Catalunya. Acompanyaran el president el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes.

La visita del president s’emmarca en la celebració conjunta del Dia Mundial de l’Aigua i del Dia Meteorològic Mundial. La Generalitat s’ha sumat a aquesta doble celebració amb una jornada de portes obertes, aquest dissabte, a bona part de les instal·lacions hídriques i meteorològiques del país L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania la feina que hi ha darrera el simple gest d’obrir una aixeta i centrar l’atenció en el valor essencial de l’aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics, especialment en el context actual de sequera i emergència climàtica.

Després de fer un recorregut per les instal·lacions de la depuradora de Puigpelat, el cap de l'Executiu farà una atenció als mitjans, cap a les 10.30 hores.

A continuació, Pere Aragonès farà una visita institucional a l'Ajuntament de Puigpelat, on serà rebut per l’alcaldessa, Marta Blanch i Figueras, i altres membres del consistori, i signarà el llibre d’honor.


10:00|Visita a la depuradora de Puigpelat. Carretera de Puigpelat 2304|Valls (Alt Camp)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, visitarà la depuradora de Puigpelat. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, el cap de l'Executiu farà una atenció als mitjans. Acompanyaran el president el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Samuel Reyes. La visita s'emmarca en la celebració conjunta del Dia Mundial de l'Aigua i del Dia Meteorològic Mundial.