El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, pronunciarà dilluns vinent, 25 de març, una conferència al Col·legi d’Economistes de Catalunya sobre “Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular”.

L’acte, que començarà a les 10.30 hores, serà presentat pel degà del Col·legi, Carles Puig de Travy. En acabar, tindrà lloc un col·loqui amb els assistents, en el qual també hi participarà la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix. Moderarà el col·loqui Jaume Menéndez Fernández, vocal de la Junta de Govern del Col·legi.

La conferència del president i el col·loqui posterior es podran seguir per streaming a través d’aquest enllaç:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Jh8rcsNdSX6d3Tr8YqfgfA#/registration


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte han de confirmar l’assistència a cecpremsa@coleconomistes.cat

10:30|Conferència "Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular". Col·legi d'Economistes de Catalunya (Gal·la Placídia, 32)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, pronunciarà una conferència al Col·legi d'Economistes de Catalunya sobre "Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular". En acabar, tindrà lloc un col·loqui amb els assistents, en el qual també hi participarà la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix. Moderarà el col·loqui Jaume Menéndez Fernández, vocal de la Junta de Govern del Col·legi.

La conferència del president i el col·loqui posterior es podran seguir en directe a través d'aquest enllaç:

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de confirmar l'assistència a cecpremsa@coleconomistes.cat