Sala de premsa

El president Aragonès pronuncia dilluns una conferència al Col·legi d'Economistes sobre els reptes econòmics de Catalunya i la proposta de finançament singular

query_builder   25 març 2024 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès pronuncia dilluns una conferència al Col·legi d'Economistes sobre els reptes econòmics de Catalunya i la proposta de finançament singular

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, pronunciarà dilluns vinent, 25 de març, una conferència al Col·legi d’Economistes de Catalunya sobre “Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular”.

L’acte, que començarà a les 10.30 hores, serà presentat pel degà del Col·legi, Carles Puig de Travy. En acabar, tindrà lloc un col·loqui amb els assistents, en el qual també hi participarà la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix. Moderarà el col·loqui Jaume Menéndez Fernández, vocal de la Junta de Govern del Col·legi.

La conferència del president i el col·loqui posterior es podran seguir per streaming a través d’aquest enllaç:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Jh8rcsNdSX6d3Tr8YqfgfA#/registration


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte han de confirmar l’assistència a cecpremsa@coleconomistes.cat

10:30|Conferència "Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular". Col·legi d'Economistes de Catalunya (Gal·la Placídia, 32)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, pronunciarà una conferència al Col·legi d'Economistes de Catalunya sobre "Els reptes econòmics per a Catalunya i la proposta de finançament singular". En acabar, tindrà lloc un col·loqui amb els assistents, en el qual també hi participarà la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix. Moderarà el col·loqui Jaume Menéndez Fernández, vocal de la Junta de Govern del Col·legi.

La conferència del president i el col·loqui posterior es podran seguir en directe a través d'aquest enllaç:

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de confirmar l'assistència a cecpremsa@coleconomistes.cat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia