El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l’ampliació del CAP Cassà de la Selva demà dimarts 26 de març a les 15:00 hores. L’acompanyarà l’alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas i Bertran; la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; el gerent de la Regió Sanitària Girona, Jaume Heredia i Quicios; el president de l'IAS, Martí Masferrer i Mascort, i la gerenta de l’IAS-ICS Girona, Àngels Morales i Lozano, juntament amb l’equip directiu i professionals del CAP.

Un cop finalitzada la visita als nous espais, es realitzarà l'atenció als mitjans de comunicació.

15:00|El conseller Balcells visita l'ampliació del CAP de Cassà de la Selva. C. del Bassegoda, 11|Cassà de la Selva (Gironès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'ampliació del CAP Cassà de la Selva. L'acompanyaran l'alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas i Bertran; la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé; el gerent de la Regió Sanitària Girona, Jaume Heredia i Quicios; el president de l'IAS, Martí Masferrer i Mascort, i la gerenta de l'IAS-ICS Girona, Àngels Morales i Lozano, juntament amb l'equip directiu i professionals del CAP.