1. El recorregut començarà a les 12 hores i també hi participaran els consellers de Drets Socials i d’Interior

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat dels consellers de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, farà demà, dimecres 27 de març, una visita a la seu de la Barnahus de Vilanova i la Geltrú.

La Barnahus, la casa dels xiquets i les xiquetes, és el servei d’atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual. El de Vilanova i la Geltrú serà el setè servei d’aquestes característiques que es posa en marxa enguany a Catalunya, amb l’objectiu que, sota un únic sostre, el de la casa Barnahus, tots els professionals implicats atenguin a les víctimes i a les seves famílies per acompanyar-los durant tot el procés.

El president i els consellers arribaran a la Barnahus a les 12 hores, per fer una visita a les instal·lacions i conversar amb els i les responsables de l’equipament, així com amb els treballadors i treballadores. Els mitjans gràfics que ho desitgin, també poden podran prendre imatges dels espais de la Barnahus, a partir de les 11:30 hores. Posteriorment, sobre les 12.30 hores, el president atendrà els mitjans de comunicació.


Nota: Els mitjans que vulguin assistir a la visita a la Barnahus han de confirmar la seva assistència al correu electrònic comunicacio@abd-ong.org


12:00|Visita a Barnahus. Carrer d'Olèrdola, 43-45|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat dels consellers de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, visitarà la seu de la Barnahus de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment, a les 12.30 hores, el cap de l'Executiu atendrà els mitjans de comunicació.

Nota: Els mitjans que vulguin assistir a la visita a la Barnahus han de confirmar la seva assistència al correu electrònic comunicacio@abd-ong.org