Sala de premsa

Constitució de la Comissió de treball per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital a empresa pública

query_builder   2 abril 2024 15:50

settings_input_antenna Convocatòria

Constitució de la Comissió de treball per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital a empresa pública

El conseller de Salut, Manel Balcells, participarà dimarts dia 2 d’abril, a les 15.50 h, en la primera sessió de la Comissió de treball operativa per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell a empresa pública, que tindrà lloc a l’hospital. Serà també present l’alcalde de La Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Joan Barrera.

El conseller atendrà els mitjans de comunicació a la seva arribada al centre hospitalari i tot seguit es reunirà amb l’equip directiu i signarà el llibre d’honor de l’organització, abans de l’inici de la Comissió, previst cap a les 16.25 h. Els mitjans que ho desitgin, podran agafar un mut de la trobada.

02/04/2024 15:50 | Constitució de la Comissió de treball per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital a empresa pública (Passeig de Joan Brudieu, 8). La Seu d’Urgell

El conseller de Salut, Manel Balcells, participarà dimarts dia 2 d’abril, a les 15.50h, en la primera sessió de la Comissió de treball operativa per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell a empresa pública, que tindrà lloc a l’hospital. Estarà també present l’alcalde de La Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Joan Barrera.

15:50|El conseller Balcells participa a la constitució de la Comissió de treball per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital a empresa pública . Passeig de Joan Brudieu, 8|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

El conseller de Salut, Manel Balcells, participarà en la primera sessió de la Comissió de treball operativa per impulsar el traspàs de la gestió de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell a empresa pública. Hi serà present l'alcalde de La Seu d'Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Joan Barrera.

NOTA: El conseller atendrà els mitjans de comunicació a la seva arribada al centre hospitalari i tot seguit es reunirà amb l'equip directiu i signarà el llibre d'honor de l'organització, abans de l'inici de la Comissió, previst cap a les 16.25 h. Els mitjans que ho desitgin, podran agafar un mut de la trobada.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia