El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, es reunirà el dimecres, 3 d’abril, amb una representació de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona. Mascort explicarà allà el Pla de qualitat de l’aire, horitzó 2027, que està tramitant el Govern. En acabat, cap a les 10:40 hores, els mitjans interessats podran enregistrar imatges de la reunió.

Posteriorment, cap a les 11 hores, visitarà l’estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) que la Generalitat té situada a l’Eixample (Avinguda de Roma / Urgell) i atendrà els mitjans de comunicació.



10:40|El conseller Mascort explicarà el nou Pla de qualitat de l'aire a l'Associació de Veïns i Veïnes de l'Esquerra de l'Eixample. Biblioteca Teresa Pàmies. Comte d'Urgell, 145.|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, es reunirà amb una representació de l'Associació de Veïns i Veïnes de l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Mascort explicarà allà el Pla de qualitat de l'aire, horitzó 2027, que està tramitant el Govern.