1. L’acte tindrà lloc a les 10:30 hores ala seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 129)
  2. Aquesta nova titulació està coordinada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i també compta amb la participació de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Rovira i Virgili (URV), i amb la col·laboració estratègica de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC)


Demà dijous, 4 d’abril de 2024, a les 10:30 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, presentaran el primer Màster de Semiconductors i Disseny Microelectrònic (SEMD). L’acte tindrà lloc a la seuDepartament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 129).

Aquesta nova titulació estarà coordinada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)i compta amb la participació de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Rovira i Virgili (URV), i amb la col·laboració estratègica de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC).

L’acte començarà amb les intervencions dels dos consellers i a continuació el cap d’Estudis del màster en SEMD i representant de la ETSETB-UPC, Antonio Rubio, el general manager Cisco Spain & Portugal, Andreu Vilamitjana, i el co-fundador & CTO d’IMASENIC, Adrià Bofill, donaran els detalls del nou màster.

L’acte es tancarà amb una taula rodona on hi participaran el rector de la UB, Joan Guàrdia; el rector de la UAB, Javier Lafuente; el rector de la UPC, Daniel Crespo; el rector de la URV, Josep Pallarès, i el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | @treballcat

10:30|Els consellers Torrent i Nadal presenten el primer Màster de Semiconductors i Disseny Microelectrònic . Departament d'Empresa i Treball ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el conseller d'Universitats i Recerca, Joaquim Nadal, presentaran primer Màster de Semiconductors i Disseny Microelectrònic.