El Departament de Justícia, Drets i Memòria assisteix aquest dijous, 4 d’abril, a les 17.30 h, a la jornada de treball del projecte Exilis 1936- 1946. La consellera Gemma Ubasart i González encapçalarà la delegació que participarà en la reunió de l’equip motor del projecte al Memorial Camp de Ribesaltes, ubicat a la Catalunya Nord.

Exilis 1936- 1946 és una iniciativa liderada per la Direcció General de Memòria Democràtica i impulsada per diverses entitats memorialistes punteres a Catalunya i França. El Memorial Democràtic, el Museu Memorial de l’Exili o el Memorial del Camp de Ribesaltes son algunes de les institucions adherides.

A més de la consellera, la jornada també comptarà amb la participació del director general de Memòria Democràtica, Alfons Aragoneses; la presidenta de la Regió Occitanie Pyrénées- Méditerranée, Carole Delga, i la presidenta del Departament del Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe.

Nota: per cobrir informativament aquest acte, cal que us acrediteu enviant un correu a l’adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, i el mitjà pel qual treballeu.


ACTE:

El Memorial Camp de Ribesaltes acull la trobada dels impulsors del projecte transfronterer Exilis 1936- 1946

DIA:

4 d’abril de 2024

HORA:

LLOC:

17.30 h

Memorial Camp de Ribesaltes.

Avenue Christian Bourquin, 66600 Salses-le-Château, França


17:30|La consellera Ubasart participa en la reunió del projecte Exilis 1936- 1946 al Memorial Camp de Ribesaltes. Memorial Camp de Ribesaltes ( av. Christian Bourquin) Salses-le-Château|França ()

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, encapçalarà la delegació que participarà en la jornada de treball del projecte Exilis 1936- 1946 que tindrà lloc al Memorial Camp de Ribesaltes, ubicat a la Catalunya Nord. El Departament de Justícia, Drets i Memòria assisteix aquest dijous, 4 d'abril, a les 17.30 h, a la jornada de treball del projecte Exilis 1936- 1946.