1. La consellera atendrà els mitjans de comunicació després del minut de silenci.
  2. L’acte es realitzarà avui dimecres 3 d’abril a les 19.00 h, a la plaça de davant l'Ajuntament.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació a la concentració convocada per l’ajuntament de Bellcaire d’Empordà per condemnar l’assassinat d'un nen de cinc anys, un nou presumpte cas de violència vicària succeït avui. L’acte tindrà lloc avui 3 d’abril a les 19 h, a la Plaça Comtes d'Empúries, davant l'Ajuntament.

Es realitzarà un minut de silenci i, tot seguit, la consellera Verge atendrà els mitjans de comunicació.

Acompanyaran a Verge la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral Olivé, la secretària general de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo, la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, i la directora dels serveis territorials d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta Solà.

Recordem que davant qualsevol indici o situació de violència masclista cal trucar al telèfon 900 900 120. Hi pot trucar tothom. Tinguem ben present que una trucada pot salvar una vida. Aquesta línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l'any en múltiples idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones en la seva recuperació.

Les dones que estiguin patint algun tipus de violència masclista també poden adreçar-se a qualsevol dels serveis de la xarxa pública d’atenció a les violències masclistes que s’ubiquen arreu del país. D’altra banda, en cas d'emergència davant d'una agressió, cal trucar al telèfon 112.