El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat de l’alcaldessa de la Nou de Gaià i l’alcalde de Salomó, visiten la zona afectada per l’incendi del passat mes de setembre on s’estan duent a terme tasques de retirada de fusta cremada.

Aquesta intervenció està supervisada pel Departament d’Acció Climàtica i s’emmarca dins el Pla de prevenció d’incendis de la zona de protecció preferent del sector de les Terres del Francolí i el Baix Gaià, un espai de 25.000 hectàrees. L’acció permetrà la regeneració natural de l’espai, evitar plagues i mantenir les infraestructures de prevenció d’incendis.

El proper divendres 5 d’abril a les 9.30h els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges dels operaris treballant a la zona. El delegat del govern atendrà els mitjans de comunicació.

El punt de trobada és a la carretera T-202 https://maps.app.goo.gl/BfZ6AaMHHfMbgPsXA

09:30|Visita a la zona afectada per l'incendi de la Nou de Gaià del passat mes de setembre on s'estan duent a terme treballs forestals de retirada de fusta cremada. -|La Nou de Gaià (Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat de l'alcaldessa de la Nou de Gaià i l'alcalde de Salomó, visitearà la zona afectada per l'incendi del passat mes de setembre on s'estan duent a terme tasques de retirada de fusta cremada. Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges dels operaris treballant a la zona. El delegat del Govern atendrà els mitjans de comunicació. El punt de trobada és a la carretera T-202 https://maps.app.goo.gl/BfZ6AaMHHfMbgPsXA