El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà dijous 4 d’abril a les 11:00 hores les obres del nou edifici corporatiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya, al Camí de Pau Redó de l’Hospitalet de Llobregat. Posteriorment, es desplaçarà a la seu central del SEM (carrer de Pablo Iglesias, 101). L’acompanyaran Anna Fontquerni Gorchs, directora del SEM; Xavier Rodríguez Guasch, adjunt a direcció del SEM, i Núria Casalé Nevado, directora d’operacions del SEM.

L’atenció als mitjans es farà a les 11:00 hores a les obres de la nova seu, al Camí de Pau Redó (entrada per l’aparcament de l’ICO).

11:00|El conseller Balcells visita les obres del nou edifici del SEM. Camí de Pau Redó|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà les obres del nou edifici corporatiu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya. Posteriorment, es desplaçarà a la seu central del SEM. L'acompanyaran Anna Fontquerni Gorchs, directora del SEM; Xavier Rodríguez Guasch, adjunt a direcció, i Núria Casalé Nevado, directora d'operacions.