El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà divendres 12 d’abril, a les 16:30 hores, l’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital Santa Caterina al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt (carrer del Dr. Castany, s/n).

Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges durant la visita. Punt de trobada: vestíbul de l’Hospital Santa Caterina (davant la cafeteria). El conseller farà una atenció als mitjans un cop finalitzada.

16:30|El conseller Balcells visita les obres d'ampliació del bloc quirúrgic de l'Hospital Santa Caterina de Salt. Carrer del Dr. Castany, s/n|Salt (Gironès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'ampliació del bloc quirúrgic de l'Hospital Santa Caterina al Parc Hospitalari Martí i Julià. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller. A l'acte també hi assistirà el gerent de la Regió Sanitària a Girona, Jaume Heredia. Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges durant la visita. El conseller farà una atenció als mitjans un cop finalitzada.