El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, acompanyat del director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire i Soler, participarà demà divendres, 12 d’abril, en l’acte de presentació de l’avantprojecte de llei de prevenció de residus i ús eficient dels recursos a representants socials, ambientals, empresarials i del món local del país. El document, que compta amb gran consens del sector, ha passat per un llarg procés de socialització i debat i de participació pública. La tramitació definitiva de la norma s’haurà de realitzar en la propera legislatura.

A la sortida de la reunió, cap a les 11 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics poden prendre imatges de l’interior de la trobada (mut) a les 10:45 hores.

Per tal d’accedir a l’edifici cal acreditar-se abans a l’adreça premsa.arc@gencat.cat, indicant nom, mitjà i número de DNI.


11:00|El conseller Mascort presenta l'avantprojecte de llei de Residus. Sala d'actes de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) (pg. de la Zona Franca, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, acompanyat del director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire i Soler, participarà en l'acte de presentació de l'avantprojecte de llei de prevenció de residus i ús eficient dels recursos a representants socials, ambientals, empresarials i del món local del país