El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà el pròxim dilluns 15 d’abril, a les 11.45 h a la sala de premsa del Departament d’Interior, els nous plans Infocat i Alfa.

A la roda de premsa hi assistiran també la directora de Protecció Civil, Marta Cassany, la directora dels Agents Rurals, Elisenda Pérez, el director de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, la directora de Boscos i Gestió del Medi d’Acció Climàtica, Anna Sanitjas i Olea, i operatius de tots els cossos d'emergències.

El Govern ha aprovat la revisió del d’aquest Pla Especial d'Emergències per Incendis Forestals a Catalunyaper reforçar la capacitat de tot el sistema davant el risc d’incendi forestal a Catalunya.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de divendres a les 19 h.


11:45|El conseller Elena presenta els nous plans Infocat i Alfa sobre el risc d'incendis forestals. Departament d'Interior (c. de la Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà a la sala de premsa del Departament d'Interior, els nous plans Infocat i Alfa.

A la roda de premsa hi assistiran també la directora de Protecció Civil, Marta Cassany, la directora dels Agents Rurals, Elisenda Pérez, el director de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Joan Delort, la directora de Boscos i Gestió del Medi d'Acció Climàtica, Anna Sanitjas i Olea, i operatius de tots els cossos d'emergències.