1. Aquest 17 d’abril a les 10 h., Serret atendrà els mitjans de comunicació des d’una embarcació fluvial elèctrica a Amposta, adquirida per l’Ajuntament amb fons Next Generation
  2. Després, la consellera intervindrà en un acte sobre les oportunitats dels fons europeus, a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, a Tortosa

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, culminarà aquest dimecres, 17 d’abril, el cicle de visites ‘Europa sobre el terreny’ a les Terres de l’Ebre. Començarà la jornada visitant una embarcació ecològica 100% elèctrica que l’Ajuntament d’Amposta va adquirir, gràcies a una subvenció dels Plans de Sostenibilitat Turística dels Fons Next Generation, per crear un circuit turístic que posés en valor la façana fluvial de la ciutat.

Abans de començar la visita, a les 10 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació davant de l’embarcació, a L’Embarcador d’Amposta (Passeig del Riu, 1, Amposta).

Després, Serret es desplaçarà a Tortosa per participar en l’acte ‘Oportunitats dels fons europeus a les Terres de l’Ebre’ a la Delegació del Govern (Carrer de Montcada, 23, Tortosa), que començarà a les 12 hores i serà obert a la premsa.

També hi intervindrà el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, que donarà pas a una taula rodona entre l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs; la gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre - Terra Alta, Begoña García; i el responsable d’administració i formació del clúster AMBIT, Jordi Albacar, que explicaran la seva experiència com a beneficiaris de fons europeus.

El cicle ‘Europa sobre el terreny’ ha dut la consellera a visitar projectes arrelats al territori que han obtingut finançament europeu, amb l’objectiu de fer valdre l’oportunitat que representen aquests fons i d’apropar les institucions i les polítiques europees a la ciutadania, especialment a les portes de les eleccions europees del juny. Les visites van començar el mes de febrer a Vilafranca del Penedès, van continuar a Tarragona, Solsona i Manresa, Tremp, Girona i Lleida, i finalitzen a Amposta i Tortosa.

Els periodistes que vulguin atendre la convocatòria a Amposta han d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.exteriors@gencat.cat, indicant-hi nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i categoria professional (redactor/a, fotògraf/a, càmera, etc.). També ho han de fer els qui vulguin cobrir l’acte a la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, a Tortosa.

La consellera Serret culmina el cicle de visites 'Europa sobre el terreny' a les Terres de l'Ebre

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, culminarà el cicle de visites Europa sobre el terreny a les Terres de l'Ebre. L'acompanyarà el director general d'Afers de la Unió Europea, Gerard Vives.

  • 10:00|Atenció als mitjans de comunicació. Embarcador d'Amposta ( pg. del Riu, 1)|Amposta (Montsià)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació davant de l'embarcació fluvial elèctrica de l'Ajuntament d'Amposta.

  • 10:15|Visita a l'embarcació fluvial elèctrica de l'Ajuntament d'Amposta. Embarcador d'Amposta ( pg. del Riu, 1)|Amposta (Montsià)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visitarà l'embarcació fluvial elèctrica que l'Ajuntament d'Amposta va adquirir amb fons Next Generation.

  • 12:00|Cloenda de l'acte 'Oportunitats dels fons europeus a les Terres de l'Ebre'. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre ( c. de Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, clourà l'acte Oportunitats dels fons europeus a les Terres de l'Ebre.