Dimecres 17 d’abril, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, farà una visita institucional a Sant Martí Vell, on visitarà l’ajuntament i es reunirà amb l’alcalde del municipi.

Posteriorment, a les 12.40 h, la vicepresidenta farà una atenció als mitjans de comunicació (Plaça de l’Església, Sant Martí Vell). Els mitjans interessats s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

La vicepresidenta Vilagrà fa una visita territorial a Girona

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, es desplaçarà al Gironès per visitar els municipis de Camós i Sant Martí Vell on farà una visita institucional als ajuntaments i es reunirà amb els respectius equips de govern. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà la vicepresidenta.

  • 10:30|Visita a Camós . C. Cruanyes, 2|Camós (Pla de l'Estany)

    La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Camós (Pla de l'Estany) on es reunirà amb l'alcaldessa del municipi i signarà el llibre d'honor. Posteriorment visitarà el Pavelló Esportiu.

  • 12:00|Visita a Sant Martí Vell. Pl. de l'Església, 1|Sant Martí Vell (Gironès)

    La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Martí Vell on es reunirà amb l'alcalde del municipi i signarà el llibre d'honor. L'acompanyarà la delegada territorial del Govern a Girona, Laia Cañigueral Olivé. Posteriorment, a les 12.40 h, la vicepresidenta farà una atenció als mitjans de comunicació. Els mitjans interessats s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat