El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà dimecres 17 d’abril a les 12.15 hores l’ampliació de l’Hospital del Mar (Passeig Marítim de la Barceloneta, 25-29, Barcelona).

Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges durant la visita. El conseller farà una atenció als mitjans un cop finalitzada. El punt de trobada serà el vestíbul principal. Atès que es visitaran zones en funcionament de l’hospital, pregaríem als mitjans interessats que confirmeu l’assistència enviant un correu a premsa.salut@gencat.cat.

Abans de la visita, el conseller Balcells es reunirà amb la nova presidenta del Consorci Parc de Salut Mar, Margarita Esteve Ortega, i el nou gerent de l’Hospital del Mar, Jaume Raventós Monjo.

12:15|El conseller Balcells visita l'ampliació de l'Hospital del Mar. Hospital del Mar de Barcelona ( pg. Marítim Barceloneta, 25-29)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà l'ampliació de l'Hospital del Mar. Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges de la visita. El conseller farà una atenció als mitjans un cop finalitzada.