1. Verge atendrà els mitjans a les 18:30 h al pavelló d’hoquei demà dimecres
  2. La reunió s’emmarca en una visita a Vilafranca per conèixer iniciatives vinculades a la igualtat i als feminismes

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà demà dimecres Vilafranca del Penedès, on a la tarda assistirà a l’entrenament i es trobarà amb les jugadores i la junta del club d’hoquei Club Patí Vilafranca que està liderant l’aposta pels equips femenins a la ciutat. Al migdia visitarà l’Espai SIS, gestionat pel Grup cooperatiu Entrem i que promou la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió.

Durant la jornada, acompanyaran a la consellera d’Igualtat i Feminismes el director general d’Economia Social i Solidaria, el Tercer Sector i les Cooperatives, Juli Silvestre Martínez, i la directora territorial del Departament d’Igualtat i Feminismes al Penedès, Glòria Clota Marzà.

Després de la trobada amb les jugadores, la consellera Verge atendrà els mitjans a les 18:30 h al pavelló d’hoquei de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès (Avinguda Catalunya, 20). Els mitjans gràfics podran agafar imatges de la trobada de Verge amb les jugadores a les 18:00 h.

Els mitjans de comunicació que estiguin interessats a venir a l’acte cal que enviïn confirmació al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

La consellera Verge fa una visita territorial al Penedès

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà una visita territorial al Penedès on coneixerà iniciatives vinculades a la igualtat i als feminismes. Així, al migdia visitarà l'Espai SIS, gestionat pel Grup cooperatiu Entrem i que promou la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió. A la tarda, assistirà a l'entrenament i es trobarà amb les jugadores i la junta del club d'hoquei Club Patí Vilafranca, que està liderant l'aposta pels equips femenins a la ciutat. Després de la trobada, a les 18:30 h Verge atendrà els mitjans de comunicació.

  • 13:30|Visita de l'Espai SIS, del grup cooperatiu Entrem. Grup cooperatiu Entrem ( c. del Bisbe Morgades, 23)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Espai SIS, gestionat pel Grup cooperatiu Entrem i que promou la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió. La directora territorial del Departament d'Igualtat i Feminismes al Penedès, Glòria Clota Marzà, i el director general d'Economia Social i Solidaria, el Tercer Sector i les Cooperatives, Juli Silvestre Martínez, acompanyaran la consellera.

  • 17:15|Trobada amb les jugadores d'hoquei del Club Patí Vilafranca. Pavelló Municipal d'Hoquei Patins ( av. de Catalunya, s/n) |Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

    La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, assistirà a l'entrenament i es trobarà amb les jugadores i la junta del club d'hoquei Club Patí Vilafranca. A les 18:30 h atendrà els mitjans al pavelló d'hoquei. La directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes al Penedès, Glòria Clota Marzà, acompanyarà la consellera.