El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia, acompanyat de director dels Serveis Territorials de Departament a les Terres de l’Ebre, Jesús Gòmez, durà a terme demà dimecres, 17 d’abril, una sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya (PEAC) atorgats en la convocatòria 2023 i les línies que es convocaran enguany.

L’acte es durà a terme a les 12:00 hores, a la seu d'Amposta dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre. Prèviament, a les 11:45 hores, tindrà lloc l’atenció als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada a l’inici de la mateixa.

12:00|Sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) a les Terres de l'Ebre. Serveis Territorials del Departament a les Terres de l'Ebre ( c. Burgos, 17)|Amposta (Montsià)

El director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Gòdia, acompanyat de director dels Serveis Territorials de Departament a les Terres de l'Ebre, Jesús Gòmez, durà a terme una sessió informativa sobre els ajuts del Pla Estratègic de l'Alimentació de Catalunya (PEAC) atorgats en la convocatòria 2023 i les línies que es convocaran enguany.