1. Explicaran la proposta als mitjans de comunicació a la seu de la Fundació Laboral de la Construcció, després de reunir-se amb el president i altres membres de la Junta de l’entitat, en el marc del Dia Internacional de la Seguretat i Salut Laboral

Dilluns, 22 d’abril, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, i el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, compartiran amb el sector de la construcció una nova proposta de senyalització de seguretat i salut en el treball més inclusiva i que evita qualsevol forma de discriminació, especialment per motius de sexe o gènere, orientació o identitat sexual, i aspecte físic.

Verge i Vinaixa visitaran la seu de la Fundació Laboral de la Construcció (av. de la Comunitat Europea, 32, Badalona), on es reuniran amb el president, Esteve Freixes i Vilardell, i altres membres de la Junta de l’entitat. A les 10.50 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió.

Tot seguit, a les 11 hores, Tània Verge, Enric Vinaixa i Esteve Freixes atendran els mitjans de comunicació.

10:30|La consellera Verge i el secretari de Treball proposen una nova senyalització de seguretat i salut laboral més inclusiva . Fundació Laboral de la Construcció, Avinguda de la Comunitat Europea, 32|Badalona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, i el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, compartiran amb el sector de la construcció una nova proposta de senyalització de seguretat i salut en el treball més inclusiva i que evita qualsevol forma de discriminació, especialment per motius de sexe o gènere, orientació o identitat sexual, i aspecte físic. La Directora General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch, també hi assistirà.

Tot seguit, atendran els mitjans de comunicació.