1. La recepció comptarà amb la participació de Matthias de Moor, delegat de Flandes davant la UE, qui pronunciarà unes paraules amb motiu de la presidència belga del Consell de la UE.

La Delegació del Govern davant la Unió Europea organitza una recepció institucional en celebració de la diada de Sant Jordi el proper 23 d’abril, a les 18:30h, a l’Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi / Wetstraat, 227 – 1040, Etterbeek).

L'acte serà presidit pel delegat del Govern davant la UE, Ignasi Centelles, i comptarà amb la participació del representant general de Flandes davant la UE, Matthias De Moor, qui pronunciarà unes paraules amb motiu de la presidència belga del Consell de la UE.

Podeu consultar el programa de l’esdeveniment a través d’aquest enllaç

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte han d’enviar un correu electrònic a comms.eu@gencat.cat.


18:30|La Delegació del Govern davant la UE celebra la diada de Sant Jordi amb una recepció institucional. -|Brussel·les ()

La Delegació organitza la diada de Sant Jordi amb una recepció insitucional, que serà presidida pel delegat, Ignasi Centelles, i que comptarà amb la participació de Matthias De Moor, representant general de Flandes davant la UE.