Sala de premsa

El conseller de Salut visita el nou Hospital Evangèlic de Barcelona

query_builder   22 abril 2024 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut visita el nou Hospital Evangèlic de Barcelona

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà el proper dilluns 22 d’abril a les 11.00 hores les instal·lacions del nou Hospital Evangèlic de Barcelona (C/ Ciutat de Granada 108-110, Barcelona). El nou centre es posarà en marxa el proper dilluns després del trasllat dels primers pacients des de les antigues dependències al carrer Camèlies.

Els mitjans de comunicació podran enregistrar imatges durant la visita. El conseller de Salut farà una atenció als mitjans un cop finalitzada la visita acompanyat de la senyora Reyes Gualda, directora general de l’Hospital Evangèlic. Pregaríem als mitjans interessats que ens confirmeu l’assistència enviant un correu a premsa.salut@gencat.cat.

Abans de la visita, el conseller Balcells es reunirà amb els integrants del comitè de Direcció i del comitè de trasllat per conèixer i valorar la primera fase de l’operativa de trasllat.

11:00|El conseller Balcells visita el nou Hospital Evangèlic de Barcelona. C. Ciutat de Granada, 108-110|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà les instal·lacions del nou Hospital Evangèlic de Barcelona. El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, acompanyarà el conseller. El nou centre es posa en marxa després del trasllat dels primers pacients des de les antigues dependències al carrer Camèlies.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia