Sala de premsa

El Govern presenta l'Estratègia de lluita contra la pobresa infantil a Catalunya 2024-2030

query_builder   22 abril 2024 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta l'Estratègia de lluita contra la pobresa infantil a Catalunya 2024-2030

El conseller Campuzano i la consellera Simó participen en la presentació d’aquest full de ruta

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera d’Educació, Anna Simó i Castelló, participaran dilluns en la presentació de l’Estratègia de lluita contra la pobresa infantil a Catalunya 2024-2030. Es tracta d’un document elaborat pel Govern que recull actuacions i mesures a implementar els propers anys per combatre aquesta xacra.

El titular de Drets Socials inaugurà l’acte a les 11:30 h i la consellera d’Educació serà l’encarregada de la cloenda, a les 12:55 h.

També hi intervindran Núria Valls i Carol, secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, i Antoni Perez, director de Save the Children Catalunya, entitat que ha col·laborat en l’elaboració del document.

11:30|Els consellers Campuzano i Simó presenten l'Estratègia de lluita contra la pobresa infantil 2024-2030. Espai Francesca Bonnemaison|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera d'Educació, Anna Simó i Castelló, presentaran l'Estratègia de lluita contra la pobresa infantil a Catalunya 2024-2030.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia