El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del delegat del Govern a Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, de la directora de Protecció Civil de la Generalitat, Marta Cassany, de la directora del CAT112, Irene Fornós, del director dels serveis territorials d’Interior, Joan Juan, del subdirector en programes de Protecció Civil de la Generalitat, Sergio Delgado, i tècnics i comandaments dels diferents cossos operatius,faran seguiment de la prova de sirenes de risc químic que es farà a les 12.00h a Terres de l’Ebre i Tarragona.

En aquesta prova sonaran fins a 52 sirenes de risc químic i es farà enviament d’una alerta de protecció civil als telèfons mòbils de les zones on sonen les sirenes per informar que es tracta d’una prova i no d’una emergència real.

El seguiment es durà a terme a la seu de l'Edifici de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i els mitjans de comunicació queden convocats un quart d’hora abans.

Un cop finalitzada la prova, que durarà aproximadament uns 15 minuts, el conseller farà una valoració d'aquesta als mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de demà dimarts a les 19 h.


11:45|El conseller Elena fa seguiment de la prova de sirenes de risc químic . Edifici de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, farà seguiment de la prova de sirenes de risc químic.