1. Durant la jornada, que començarà a les 9:30h al World Trade Center de Barcelona, es presentaran els principals ajuts i serveis que ACCIÓ posa a disposició de les empreses aquest 2024

Demà dimecres 24 d'abril, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà l’acte ‘ACCIÓ ON. Fem avui l’empresa del demà’ al World Trade Center de Barcelona davant mig miler d’empresaris.

La jornada servirà per presentar els principals ajuts i serveis d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- per aquest 2024 en els àmbits de l’estratègia empresarial, la innovació i la transformació tecnològica, el negoci internacional i les inversions estrangeres. L’acte, que començarà a les 9:30h, comptarà també amb la participació del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell.

09:30|El conseller Torrent encapçala l'acte 'ACCIO ON. Fem avui l'empresa del demà' . World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n, edifici Est, 1ª planta)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà l'acte ACCIÓ ON. Fem avui l'empresa del demà al World Trade Center de Barcelona davant mig miler d'empresaris.