Sala de premsa

La consellera Capella i la portaveu Plaja informen aquest dimecres en roda de premsa dels acords del Govern

query_builder   24 abril 2024 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capella i la portaveu Plaja informen aquest dimecres en roda de premsa dels acords del Govern

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimecres, 24 d’abril, a les 12.30 h dels acords que ha adoptat el Consell Executiu després de la reunió celebrada al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.


NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: Les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

12:30|La consellera Capella i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran dels acords que ha adoptat el Consell Executiu després de la reunió celebrada al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia