Demà, divendres 26 d’abril, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els resultats de l’Enquesta electoral al Parlament de Catalunya.

L'objectiu de l'enquesta és conèixer l’opinió de la població catalana sobre l’actual situació política, econòmica i social que es viu a Catalunya, així com l’actitud davant de la política i el comportament electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel 12 de maig de 2024.

L’enquesta inclou estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

El treball de camp de l’enquesta s’ha dut a terme entre l’11 i el 22 d’abril mitjançant enquestes telefòniques (mètode CATI) a una mostra de 1.500 persones de 18 anys i més, residents a Catalunya, amb dret a vot a les eleccions al Parlament i al Congrés dels Diputats.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores a la sala de premsa del CEO (Pau Claris, 138, 4a planta).

11:00|El CEO presenta l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. C. Pau Claris, 138- 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya.