Sala de premsa

14 persones es formen per ser àrbitres ambientals i millorar la sostenibilitat de les curses de muntanya

query_builder   28 abril 2024 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

14 persones es formen per ser àrbitres ambientals i millorar la sostenibilitat de les curses de muntanya

Els àrbitres faran pràctiques durant la cursa Berga-Rasos-Berga que es celebra aquest diumenge

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural i el president de la FEEC assistiran a la cursa


El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, i el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, assistiran diumenge a la cursa Berga-Rasos-Berga on gran part dels alumnes del curs d’àrbitres ambientals està fent les seves pràctiques.

Aquesta nova figura que es vol implementar a Catalunya vol ajudar a fer més sostenibles les curses i esdeveniments de muntanya.



Nota: Punt de trobada: Aparcament de la Font Negra: https://maps.app.goo.gl/WnT63WuS7sBaFVm48. Per motius logístics, cal que els mitjans interessats en cobrir l’acte confirmin assistència a través del correu: premsa.accioclimatica@gencat.cat. Pels que no disposin de vehicle 4x4, s’ha disposat d’un parell de vehicles per arribar fins al punt de la cursa on els àrbitres desenvolupen les pràctiques (Xalet-Refugi Rasos de Peguera).


10:00|Formació pràctica d'àrbitres de curses de de muntanya a la prova Berga-Rasos-Berga. Punt de trobada Aparcament de la Font Negra: https://maps.app.goo.gl/WnT63WuS7sBaFVm48|Berga (Berguedà)

El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, i el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, assistiran a la cursa Berga-Rasos-Berga on els alumnes del curs d'àrbitres ambientals fan les seves pràctiques.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia