La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà aquest divendres 26 d’abril a les 12:30 h l’Aeroport de Lleida-Alguaire per anunciar novetats a la zona del Campus.


Hi assistiran el president d’Aeroports de Catalunya, Daniel Albalate del Sol; el director de l’Aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra i Regincos; el secretari general del Departament de Territori, Joan Jaume i Oms; la delegada territorial del Govern a Lleida, Montse Bergés i Saura; i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Territori a Lleida, Josse Terés i Cinca.

La consellera té previst visitar l’escola de pilots BAA Training i el projecte que està desenvolupant Compost el Segrià a l’Aeroport. Després atendrà els mitjans de comunicació.


12:30|La consellera Capella visita l'Aeroport de Lleida - Alguaire . Ctra. de l'Aeroport, s/n|Alguaire (Segrià)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà l'Aeroport de Lleida-Alguaire per anunciar novetats a la zona del Campus. Hi assistiran el president d'Aeroports de Catalunya, Daniel Albalate del Sol; el director de l'Aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra i Regincos; el secretari general del Departament de Territori, Joan Jaume i Oms; la delegada territorial del Govern a Lleida, Montse Bergés i Saura; i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Territori a Lleida, Josefina Terés i Cinca. La consellera té previst visitar l'escola de pilots BAA Training i el projecte que està desenvolupant Compost el Segrià a l'Aeroport. Després atendrà els mitjans de comunicació.