El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, visitarà aquest dijous 2 de maig, a les 11.30 h, els treballs forestals de prevenció d’incendis que el Departament duu a terme al Parc Natural de la Serra de Collserola.

Aquestes actuacions de prevenció d’incendis abasten una superfície de 255 hectàrees de quatre municipis diferents i es fan en zones estratègiques per reduir la vulnerabilitat dels boscos davant del foc i protegir les persones que viuen a la zona.

Concretament, es visitaran els treballs que s’estan fent de selecció i tala d’arbres, reducció de l’estrat arbustiu, poda i trituració de les restes generades a l’entorn del mirador del Turó d’en Corts a Vallvidrera (Barcelona).

11:30|El conseller Mascort visita els treballs de prevenció d'incendis forestals al massís de Collserola. Mirador del Turó d'en Corts, Vallvidrera |Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, visitarà els treballs forestals de prevenció d'incendis que el Departament duu a terme al Parc Natural de la Serra de Collserola.