El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, es desplaçarà aquest dijous 2 de maig, a les 17.00 h, a una finca de Tàrrega (Urgell) que disposa de mecanismes protecció d’arbres fruiters per evitar els danys que originen els conills de bosc.

El conseller veurà in situ les diferents modalitats de protectors i la seva funcionalitat a l’hora de salvaguardar els cultius i explicarà en què consisteixen els ajuts a mecanismes de protecció. Aquestes noves subvencions, per un import de 6 milions d’euros, se suma a la bateria de mesures que s’estan portant a terme des de fa temps per frenar les sobrepoblacions de conill a Lleida i que estan consensuades en el marc de la Taula del Conill.

Coordenades de la finca: https://maps.app.goo.gl/RW6uWC6J5P5Fbxr58

41°38'10.1"N 1°07'50.1"E



17:00|El conseller Mascort visita una finca amb mecanismes protectors d'arbres per evitar danys de conills de bosc. Finca de Tàrrega |Tàrrega (Urgell)

El conseller d'Acció Climàtica, David Mascort i Subiranas, visitarà una finca de Tàrrega que disposa de mecanismes protecció d'arbres fruiters per evitar els danys que originen els conills de bosc.