El Servei Català de Trànsit (SCT) organitza a Barcelona la jornada commemorativa del primer any de funcionament del servei INVICTES aquest divendres 3 de maig, a les 10 hores, a la sala d’actes del Departament d’Interior.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i el director de l’SCT, Ramon Lamiel, faran balanç del primer any del programa que ofereix a les persones víctimes de trànsit ferides greus amb seqüeles per a tota la vida serveis de suport i d'orientació que n’afavoreixin l’autonomia personal i la vida independent.

A la jornada també hi participaran entitats que formen part d’INVICTES, així com víctimes d'accident de trànsit usuàries d’aquest servei.

Només hi podran assistir les persones prèviament acreditades (mitjà de comunicació, nom, cognoms i DNI), ja sigui a l’adreça de correu premsasct@gencat.cat o als grups de whatsapp del gabinet de premsa de l’SCT.


10:00|El conseller Elena obre la jornada INVICTES sobre el primer any del servei d'atenció a víctimes de trànsit ferides molt greus. Departament d'Interior ( c. de la Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i el director de l'SCT, Ramon Lamiel, faran balanç del primer any del programa que ofereix a les persones víctimes de trànsit amb ferides greus i amb seqüeles per a tota la vida serveis de suport i d'orientació que n'afavoreixin l'autonomia personal i la vida independent.