1. L’acte se celebra a la seu del Departament de Salut i començarà a les 9 hores

Els departaments de Salut i de Drets Socials de la Generalitat juntament amb el Diplocat organitzen demà dimecres, 8 de maig, una jornada sobre l’atenció integrada social i sanitària en entorns pocs poblats.

La jornada porta per títol Aïllats però atesos. L’atenció integrada social i sanitària en entorns poc poblats: intercanvi de bones pràctiques i processos d’innovació i se celebrarà de les 9 a les 13.30 hores a la sala d’actes del Departament de Salut.

L’objectiu de la jornada, que es podrà seguir també telemàticament, és incentivar l’estudi i l’intercanvi de models de bones pràctiques internacionals aplicables a l’atenció social i sanitària a zones remotes o poc poblades de Catalunya, contribuint d’aquesta manera a facilitar l’equilibri territorial i la lluita contra el despoblament.

09:00|Jornada sobre l'atenció integrada social i sanitària en entorns poc poblats. Pavelló Ave Maria, Travessera de les Corts 131-159|Barcelona (Barcelonès)

Els departaments de Salut i de Drets Socials de la Generalitat juntament amb el Diplocat organitzen demà dimecres, 8 de maig, una jornada sobre l'atenció integrada social i sanitària en entorns pocs poblats.