1. La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea i representants de les institucions europees a Catalunya també intervindran en aquesta celebració


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presidirà dijous vinent, dia 9 de maig, a les 16:15 h, l’acte institucional amb motiu del Dia d’Europa.

Hi intervindran la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu; el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro; el cònsol de Bèlgica, Pierre-Emmanuel Brusselmans; el responsable de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, i el president Aragonès, que farà el parlament de cloenda.

Per part del Govern, també hi assistirà la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà i Pons.

NOTA: Per cobrir aquest acte cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

L’acte institucional es podrà seguir en directe a la web govern.cat i a les xarxes socials del Govern.

16:15|Acte institucional del Dia d'Europa. Palau de la Generalitat (Entrada per c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presidirà dijous 9, l'acte institucional amb motiu del Dia d'Europa.

Hi intervindran la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu; el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro; el cònsol de Bèlgica, Pierre-Emmanuel Brusselmans; el responsable de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, i el president Aragonès, que farà el parlament de cloenda.

Per part del Govern, també hi assistirà la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà i Pons.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir el mut caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà per al qual es treballa i tasca que s'hi realitza.