El Parc Natural de l’Alt Pirineu presentarà el proper dia 9 de maig les activitats de la nova temporada d’ecoturisme del Parc. La presentació es realitzarà al mirador de Sant Quirc, a Alins, on precisament s’ha inaugurat una nova ruta de miradors astronòmics per posar en valor la qualitat del cel nocturn del Parc.

Entre d’altres novetats, enguany se sumen a aquesta nova temporada les primeres empreses turístiques que estan en procés d’adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), que el Parc Natural de l’Alt Pirineu va obtenir l’any passat. La CETS és una acreditació que atorga la Federació EUROPARC i que verifica el compromís per part dels espais naturals protegits en l’aplicació dels principis del turisme sostenible. 

A la presentació hi assistirà el director del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Marc Garriga, el president de la Junta Rectora del Parc, Josep Queró, l’alcalde d’Alins, Manel Cantalosella, i el president de l’Associació de Guies Intèrprets del Parc, Miquel Àngel Canal, així com una representació de les primeres empreses turístiques que s’han de sumar als principis de la Carta Europa de Turisme Sostenible que impulsa el Parc.


10:00|Presentació de la nova temporada d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Mirador de Sant Quirc|Alins (Pallars Sobirà)

El director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga; el president de la Junta Rectora del Parc, Josep Queró; l'alcalde d'Alins, Manel Cantalosella, i el president de l'Associació de Guies Intèrprets del Parc, Miquel Àngel Canal, presentaran la nova temporada d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu.