El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, presentarà aquest dimarts 14 de maig, a les 17:30 h, millores a la línia d’autobús A1, que enllaça Sabadell, Barberà del Vallès i Barcelona.

L’acte se celebrarà a Barberà del Vallès, a la marquesina ubicada a la confluència de la Carretera de Barcelona amb el Carrer de Sant Pere. (https://maps.app.goo.gl/9ung31fZo4FcyuPX8). Hi assistirà l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés i Trillo, i el tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Transport Públic i Zones d'estacionament, Joan Muñoz i Altimira.

17:30|Presentació de millores a la línia d'autobús A1 . Ctra. de Barcelona amb c. de Sant Pere (https://maps.app.goo.gl/9ung31fZo4FcyuPX8)|Barberà del Vallès (Vallès Occidental)

El director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, presentarà les millores a la línia d'autobús A1, que enllaça Sabadell, Barberà del Vallès i Barcelona. L'acte se celebrarà a Barberà del Vallès, a la marquesina ubicada a la confluència de la carretera de Barcelona amb el Carrer de Sant Pere. Hi assistirà l'alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés i Trillo, i el tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Transport Públic i Zones d'estacionament, Joan Muñoz i Altimira.