1. El secretari d’Empresa i Competitivitat atendrà els mitjans de comunicació a les 09:15h i a les 09:30h encapçalarà l’acte ‘ACCIÓ ON. Fem avui l’empresa del demà’ a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona.

El proper dimecres 15 de maig, el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, donarà a conèixer a Girona els principals ajuts i serveis per a les empreses per aquest 2024 d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. Castellanos encapçalarà l’acte ‘ACCIO ON. Fem avui l’empresa del demà’ que tindrà lloc a les 09:30h a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona. Prèviament, a les 09:15h, Castellanos atendrà els mitjans de comunicació al mateix espai.


09:15|Ajuts i serveis d'ACCIÓ per a les empreses 2024. Delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, atendrà els mitjans de comunicació a les 09:15h i a les 09:30h encapçalarà l'acte ACCIÓ ON. Fem avui l'empresa del demà