1. L’acte tindrà lloc a les 10:30 h a la nova planta productiva de la companyia al Baix Llobregat i comptarà amb la participació de directius de Wolf Group

Aquest dimecres 15 de maig, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la nova fàbrica de la multinacional Wolf Group a Gavà (Baix Llobregat), un projecte que ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ. Es tracta d’un dels principals fabricants i distribuïdors de productes químics per a la construcció a Europa, amb mig miler de treballadors arreu del món. A l’acte, que tindrà lloc a les 10:30h a la nova planta productiva de l’empresa, també hi participaran els fundadors de la companyia, Jaan Puusaag i Jaanus Paeväli, entre d’altres.

10:30|El conseller Torrent inaugura la nova fàbrica de la multinacional Wolf Group . Instal·lacions Wolf Group (av. Bertrán i Güell, 61 - Gavà)|Gavà (Baix Llobregat)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la nova fàbrica de la multinacional Wolf Group a Gavà.