Sala de premsa

La consellera de Justícia presideix la inaguració de les IX Jornades Catalanes d'Actualització en Medicina Forense, que enguany estan dedicades a la mort en custòdia

query_builder   20 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Justícia presideix la inaguració de les IX Jornades Catalanes d'Actualització en Medicina Forense, que enguany estan dedicades a la mort en custòdia

En el marc de les Jornades se celebrarà també el Simposi sobre Aspectes Medicopràctics en la Valoració del Dany Corporal, centrat en la valoració dels traumatismes craneoencefàlics (TCE)
Demà dimecres 21 de novembre, a les 15.30 hores, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, presentarà les IX Jornades Catalanes d'Actualització en Medicina Forense, organitzades pel Departament de Justícia, a través de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, i amb la col¿laboració científica de l'Associació Catalana de Metges Forenses. Hi assistiran també la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret; la fiscal en cap, Teresa Compte, i el director de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya, Jordi Medallo, entre altres personalitats del món mèdic i judicial. Aquestes Jornades, de caràcter biennal, estan centrades en el tema monogràfic de la mort en custòdia i se celebraran durant els dies 21, 22 i 23 de novembre al Centre d'Estudis Jurídics i Formació especialitzada. D'altra banda, les IX Jornades Catalanes d'Actualització en Medicina Forense inclouen enguany el Simposi sobre Aspectes Medicopràctics en la Valoració del Dany Corporal, que en aquesta ocasió gira entorn de la valoració dels traumatismes craneoencefàlics (TCE). Hi participaran, entre altres, la Dra. Cristina de Mendonça de l'Institut Nacional de Medicina Legal de Portugal, i també hi prendran part ponents nacionals d'altres instituts de medicina legal d'Espanya i experts internacionals, com el Dr. A. Busuttil (patòleg forense d'Edimburg).

15:30|.Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs March, 40)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà la inaguració de les IX Jornades Catalanes d'Actualització en Medicina Forense, que enguany estan dedicades a la mort en custòdia.