Sala de premsa

Presentació del 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya 2024'

query_builder   1 juliol 2024 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya 2024'

  1. La roda de premsa tindrà lloc al Hub Cambra el dilluns, 1 de juliol, a les 10:30 h, i comptarà amb la participació de la directora general de Societat Digital, Liliana Arroyo i Moliner

La directora general de Societat Digital, Liliana Arroyo i Moliner, participarà el proper dilluns, 1 de juliol, a les 10:30 h, en la presentació en roda de premsa dels resultats de la 16a edició del ‘Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya’. La roda de premsa tindrà lloc al Hub Cambra, a Barcelona, i comptarà també amb les intervencions d’un representant de l’Ajuntament de Barcelona i de Joan Ramon Barrera, president del Cercle Tecnològic, entitat que ha elaborat l’informe.

L’informe de referència del sector arriba a la 16a edició amb una nova metodologia d’estudi per analitzar l’ecosistema tecnològic català que inclou la visió de perfils experts. Com a novetat, també inclou informació detallada sobre les àrees d’educació i coneixement, i de sostenibilitat.

Un any més, s’ha superat el nombre de companyies que han participat en l’estudi. La informació s’ha extret i analitzat de les respostes de 1.537 participants, un 22% més que l’any anterior, i de diverses taules rodones especialitzades amb professionals del sector que han permès aportar una mirada i un coneixement expert per acompanyar les dades.


10:30|Presentació del 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya 2024'. Hub Cambra ( av. Diagonal, 452)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Societat Digital, Liliana Arroyo i Moliner, participarà en la presentació en roda de premsa dels resultats de la 16a edició del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya, que tindrà lloc al Hub Cambra, a Barcelona, i comptarà també amb les intervencions d'un representant de l'Ajuntament de Barcelona i de Joan Ramon Barrera, president del Cercle Tecnològic, entitat que ha elaborat l'informe.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia