Sala de premsa

L'Institut Català de les Dones celebra l'acte central de l'Any Caterina Casas

query_builder   2 juliol 2024 17:30

settings_input_antenna Convocatòria

L'Institut Català de les Dones celebra l'acte central de l'Any Caterina Casas

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà la cloenda de la jornada

La commemoració de l’Any Caterina Casas i Maymócelebra el seu acte central. Hi participaran la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés; la directora executiva de l’Institut, Èlia Soriano Costa; l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz Penche, i la comissària de l’any commemoratiu, Elena Masó i Reig.

Casas, pionera del municipalisme femení, va ser la primera dona amb un càrrec públic a Molins de Rei, on va entrar a formar part del Consell Municipal de Molins de Rei el 1936. En poc menys d’un any va ser assessora del conseller de Sanitat i Assistència Social i posteriorment consellera de Cultura, càrrec pel qual va presidir el Consell Municipal d'Ensenyament.

L’acte tindrà lloc dimarts 2 de juliol, de 17.30 a 18.30 h, a la sala d’actes de la Federació Obrera de Molins de Rei.

Nota per als mitjans: per cobrir informativament l’acte cal acreditar-se a icd.comunicacio@gencat.cat abans del 3 de juliol.

17.30| La consellera Verge clou l'acte central de l'Any Caterina Casas y Maimó. Molins de Rei (carrer de Jacint Verdaguer, 48, 08750)|Molins de Rei

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, farà la cloenda de l'acte, que comptarà amb la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés; la directora executiva de l’ICD, Èlia Soriano Costa; l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz Penche, i la comissària de l’any commemoratiu, Elena Masó i Reig.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia