1. Comptarà amb la participació de l’alcalde del municipi, la directora general d’Innovació i Cultura Digital, i un dels comissaris de la mostra, que farà una visita guiada.
  2. A les 10.45 h, abans de l’inici de l’acte, s’atendrà els mitjans de comunicació.

El proper dimecres, 10 de juliol, s’inaugurarà a la Seu d’Urgell l’exposició “Nova pantalla: el videojoc a Catalunya”. Es tracta d’una mostra dedicada en la seva totalitat als videojocs fets a Catalunya, que es va poder veure el 2022 al Palau Robert i que té l’objectiu d’apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d’un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d’èxit internacional fetes pels estudis catalans.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde del municipi, Joan Barrera Aranda, la directora general d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López Vicente, i un dels comissaris de l’exposició, Marc Angrill Jordà. Aquest últim oferirà una visita guiada a la mostra. A més, també hi assistirà la directora dels Serveis Territorials a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Noray Vidal.

La inauguració començarà a les 11 h a la Sala Sant Domènec (carrer Sant Domènec, 2), on hi ha instal·lada l’exposició. Abans, a les 10.45 h, s’atendrà els mitjans de comunicació, que després es podran quedar a l’acte i assistir a la visita guiada.

Es prega que els mitjans que vulguin assistir-hi confirmin a l’adreça bustia.altpirineuiaran@gencat.cat.

11:00|Inauguració de l'exposició 'Nova pantalla: el videojoc a Catalunya'. Sala Sant Domènec ( c. Sant Domènec, 2)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

La directora general d'Innovació i Cultura Digital, Marisol López Vicente, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera Aranda, inauguraran l'exposició Nova pantalla: el videojoc a Catalunya a la Seu d'Urgell. L'acte també comptarà amb un dels comissaris de l'exposició, Marc Angrill Jordà, i la directora dels Serveis Territorials a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Noray Vidal. Abans d'iniciar la inauguració, a les 10.45 h, la directora general i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació.