1. Es tracta de les rutes “Descobreix Catalunya amb una mirada matemàtica” i que s’impulsaran des de les oficines de Turisme que té el Govern a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, explicarà el pròxim divendres, 12 de juliol, a les 11 h les noves rutes turístiques pensades pel públic familiar que conviden a descobrir les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa mitjançant les matemàtiques.

L’acte de presentació tindrà lloc al Museu d’Història de Catalunya i comptarà amb la participació de l’estudiant de Matemàtiques i creador dels itineraris, Nicolás Atanes Santos; la matemàtica Eva Miranda Galcerán; el responsable de Promoció i Comercialització de les oficines de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Pablo Ortega Novillo; i el responsable de Comunicació de la divisió educativa de Casio (empresa col·laboradora del projecte), Eloy Bernal Arellano.



Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

Twitter: @turismecat|@empresacat | @treballcat

Youtube: https://www.youtube.com/turismecat


11:00|Presentació de les rutes 'Descobreix Catalunya amb una mirada matemàtica'. Museu d'Història de Catalunya. Espai Àgora ( pl. de Pau Vila, 3)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, presentarà una nova proposta turística per fer en família.