Sala de premsa

El vicepresident de la Generalitat obre el ple del Consell Social de la Llengua Catalana

query_builder   20 novembre 2007 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident de la Generalitat obre el ple del Consell Social de la Llengua Catalana

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, obrirà la reunió del ple del Consell Social de la Llengua Catalana que tancarà el president José Montilla.
A les 9.00 hores el vicepresident de la Generalitat i vicepresident primer del Consell Social de la Llengua Catalana, Josep-Lluís Carod-Rovira, obrirà la reunió del ple i presentarà els objectius d'aquesta legislatura en matèria de política lingüística. Acte seguit, a les 9.20 hores aproximadament, intervindrà el secretari de Política Lingüística i vicepresident segon del Consell, Bernat Joan, que informarà del contingut del Pla d'Acció 2007-2008. A continuació es debatrà i votarà l'Informe de Política Lingüística del Govern corresponent a l'any 2006. La sessió de treball finalitzarà a les 12.00 hores amb la intervenció del president de la Generalitat i president del Consell, José Montilla. El Consell Social de la Llengua Catalana és l'òrgan d'assessorament, consulta i participació social en la política lingüística desenvolupada o impulsada pel Govern. Es va crear per decret l'any 1991 per afavorir l'impuls de l'ús social de la llengua catalana. Hi estan representants els diferents sectors socials, econòmics i polítics catalans. NOTA: Les intervencions del president, el vicepresident i el secretari de Política Lingüística seran obertes a la premsa. La resta de la sessió de treball serà a porta tancada. Per motius d'espai, els mitjans de comunicació no podran ser dins la sala de la reunió. Els mitjans gràfics podran prendre imatges tant de l'inici del ple (a les 9.00 hores) com de la cloenda (a les 12.00 hores). Les televisions podran agafar després senyal d'imatge i so des de la sala de premsa. Les ràdios ho podran fer des de la sala de ràdios.

09:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, inaugurarà el ple del Consell Social de la Llengua Catalana. Acte seguit, a les 9.20 hores aproximadament, intervindrà el secretari de Política Lingüística i vicepresident segon del Consell, Bernat Joan, que informarà del contingut del Pla d'Acció 2007-2008.