Sala de premsa

El president Montilla inaugurarà, demà, la 54a edició de la Fira-Exposició del Camp Català, Firagost 2008

query_builder   4 agost 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla inaugurarà, demà, la 54a edició de la Fira-Exposició del Camp Català, Firagost 2008

El cap del Govern farà un recorregut pels principals estands de la tradicional mostra agrícola de Valls
El president del Govern de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, dimarts 5 d’agost, la inauguració de la 54a edició de la Fira-Exposició del Camp Català, Firagost 2008, que es desenvoluparà entre demà i el dimecres, 6 d’agost.
 
El president Montilla arribarà a l’Ajuntament de Valls a les 19 hores, on realitzarà una visita institucional, abans de procedir a la inauguració oficial de Firagost, que tindrà lloc al saló de sessions del Consistori. A l’acte hi participaran també l’alcaldessa de Valls, Dolors Batalla; el director de Firagost 2008, Antoni Bastús; i el president de la Societat Agrícola i Secció de Crèdit de Valls, Josep Martí. El president Montilla clourà l’acte amb un discurs.

Després de la inauguració, el cap de l’Executiu i les diverses autoritats presents realitzaran una visita al recinte firal de la mostra, en un recorregut pels principals estands d’aquesta edició.
 
Firagost aplega a més de 350 expositors, amb un recinte firal de més d’un quilòmetre i mig de llargada que recorre els principals carrers de la ciutat de Valls. La fira és una mostra de la diversitat de productes del territori i acull tota mena de productes agrícoles i envasats derivats del camp, exposicions ramaderes, productes de jardineria, artesanals i d’alimentació, així com maquinària agrícola i també estands dedicats al sector de l’automoció. Una àmplia oferta d’activitats lúdiques i de divulgació agrícola, com cercaviles, concursos de portadors de saques d’avellanes, gimcana de gossos i actuacions castelleres, complementen una festa de llarga tradició i gran popularitat.

19:00|.Saló de Sessions de l'Ajuntament de Valls (Plaça del Blat, 1)|Valls (L' Alt Camp)

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la inauguració de la 54a edició de la Fira-Exposició del Camp Català, Firagost 2008, que es desenvoluparà entre demà i el dimecres.