L’IRTA, organisme adscrit al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i Interempresas Media, editora de la revista TecnoCARNE, organitzen aquest 25 de setembre al Palau de Congresos de Girona el VI Fòrum Carni i de la Proteïna Alternativa, l’esdeveniment de referència al sud d’Europa per al sector carni que agruparà les empreses més importants i innovadores del món.
Enguany el focus estarà posat en el valor de la carn i la proteïna animal com a font nutricional, aixícom el creixement i potencial econòmic del mateix sector. Els ponents debatran sobre la transformació de la indústria davant l'avanç tecnològic i oferiran claus i eines per a impulsar la innovació del sector en un entorn que avança cap a la digitalització.
La trobada, amb caràcter bianual, comptarà amb la participació d'expertes internacionals com, per exemple, l'àmpliament reconeguda en el camp de la intel·ligència artificial (IA) i transformació digital Cristina Aranda o la científica clínica Alice Stanton, que parlarà sobre la importància d’unes mètriques de salut transparents basades en l’evidència científica entorn del consum de carn (consulteu el llistat de ponents complet aquí). El fòrum rebrà més de 200 assistents de l’àmbit empresarial, institucional i acadèmic.
L’atenció als mitjans de comunicació serà a les 11:00 h i comptarà amb la presència del director general de l’IRTA, Josep Usall, i la directora Comercial del Àrea Alimentària d’Interempresas Media, Imma Borràs.
Podeu consultar aquí el programa complet.



