Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà l'acte de la Comissió Municipalista per reclamar un nou model de finançament autonòmic i municipal

query_builder   9 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà l'acte de la Comissió Municipalista per reclamar un nou model de finançament autonòmic i municipal

· Se celebrarà a l'Auditori del Palau de la Generalitat, a la una del migdia
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, dimecres, dia 10 de setembre, l’acte organitzat per la Comissió Municipalista per reclamar un nou model de finançament autonòmic i municipal. També hi seran presents el president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Manuel Bustos, i el de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), Salvador Esteve. A més del president Montilla, en representació del Govern català hi assistiran el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, i els consellers d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.
 
L’acte se celebrarà a l’auditori del Palau de la Generalitat, a la 1 del migdia. La periodista Montse Costa serà qui llegirà la declaració del municipalisme català sobre el finançament i, a continuació, intervindran els alcaldes de Pontons, Lluís Caldentey; del Prat de Llobregat. Lluís Tejedor; de Ripoll, Teresa Jordà; de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder; i de Barcelona, Jordi Hereu. També hi haurà parlaments del president de l’ACM i de la FCM. El president de la Generalitat clourà l’acte amb un discurs.
 
La Comissió Municipalista és un òrgan d’enllaç permanent entre la FMC i l’ACM, amb la finalitat de donar veu a la unitat del municipalisme català i establir un marc de treball on les dues entitats municipalistes catalanes puguin treballar de forma coordinada i estable.
 

13:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Acte de la Comissió Municipalista per reclamar un nou model de finançament autonòmic i municipal.