Sala de premsa

Barcelona acull les II Jornades d'Ocupació entre els Departaments de Treball de Catalunya, Galícia i el País Basc

query_builder   16 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Barcelona acull les II Jornades d'Ocupació entre els Departaments de Treball de Catalunya, Galícia i el País Basc

Demà dimecres 17 a les 10:30 hores del matí els mitjans gràfics podran agafar imatges de la trobada entre els tres consellers de Treball
Avui dimarts 16 i demà dimecres 17 de setembre tenen lloc a Barcelona les II Jornades d’Ocupació entre els Departaments de Treball de Catalunya, Galícia i el País Basc. Aquestes jornades, la primera edició de les quals va tenir lloc a Bilbao el mes d’octubre de l’any passat, tenen per objectiu l’intercanvi d’experiències i la cooperació entre els governs de les tres comunitats autònomes en l’àmbit de les polítiques laborals.
 
Les jornades s’estructuren en tres grups de treball específics. El primer grup de treball és el de prevenció de riscos laborals i relacions laborals. Per part del Departament de Treball participa el director general de relacions laborals, Salvador Álvarez; i per part dels departaments basc i gallec participen el viceconsejero de empleo, Juanjo Loroño, i la directora general de relaciones laborales, Pilar Cancela, respectivament.
 
El segon grup de treball és el d’economia social i emprenedoria. Per part del Departament de Treball participa la directora general d’economia cooperativa i creació d’empreses, Mireia Franch; i per part dels departaments basc i gallec participen el director d’economia social, Alfredo Ispizua, i el director general de promoción de empleo, Álvaro Ansias, respectivament.
 
El tercer grup de treball és el d’ocupació i igualtat. Per part del Departament de Treball participen tant el director general del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, com la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel; mentre que per part dels departaments basc i gallec participen el director de empleo y formación, Txus Monreal, i el director general de formación y colocación, Pastor Fuenteseca, respectivament.
 
Demà dimecres 17 de setembre a les 10:30 hores del matí la consellera de Treball, Mar Serna, mantindrà una reunió amb el conselleiro de Traballo de Galícia, Ricardo Varela, i el consejero de Justicia, Empleo y Seguridad Social del País Basc, Joseba Azkárraga. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la reunió, que tindrà lloc a la seu del Departament de Treball (C. Sepúlveda, 148-150).
 
A més de les reunions de treball, els grups realitzaran visites al Palau de la Generalitat, Barcelona Activa, algun dels programes de ‘Treball als Barris’ i mantindran una reunió amb la secretària del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, Raquel Serrano.
 
Divendres, 12 de setembre de 2008

10:30|.Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148-150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, es reunirà amb el conseller de Treball de Galícia, Ricardo Varela, i el conseller de Justícia, Treball  i Seguretat Social d'Euskadi, Joseba Azkárraga, en el marc de les II Jornades d'Ocupació entre els Departaments de Treball de Catalunya, Galícia i el País Basc que tenen lloc a Barcelona.